Beslutninger for fremtiden i historiske omgivelser

Et sted for å samle tanker og krefter

Av og til trenger man litt avstand fra det daglige, og en mulighet til å samles i vakre omgivelser. På Boen Gård tilbyr vi de perfekte rammer rundt tøffe og viktige diskusjoner. Her er man helt usjenert og kan møtes diskret. Vi henter og bringer dere gjerne på Kristiansand Lufthavn, og har utstyr og fasiliteter for at større og mindre grupper kan møtes til diskusjon og samvær.

Etter møtene kan man rusle i den vakre parken alene, eller i mindre grupper. Kanskje det kan være en fin adspredelse å trekke i fiskeutstyr og få en guidet tur i Tovdalselva som renner gjennom eiendommen? Det er er rike muligheter for å få fisk, selv for den uerfarne i hele sesongen. (Fra juni til september). Vi bistår selvsagt gjerne med forslag til andre aktiviteter og opplevelser.

Desc
Title

Mat og service på høyt nivå

Kjøkkenet, anført av verdensmester i kokkekunst, Charles Tjessem, og den øvrige staben er fleksible og profesjonelle og tilpasser seg gjestenes behov så langt det er mulig. Boen Gård har tidligere vært drevet som en søsterbedrift av den profilerte topprestauranten MÅLTID i Kristiansand. Etter at MÅLTID avviklet restaurantdriften i Kristiansand sentrum er virksomheten flyttet og tilpasset Boen Gård.

Vi ønsker dere velkommen til teambuilding, aktivitetsdag, møter, kurs og konferanser.

Desc