Beslutninger for fremtiden i historiske omgivelser

Et sted for å samle tanker og krefter

Av og til trenger man litt avstand fra det daglige, og en mulighet til å samles i vakre omgivelser. På Boen Gård tilbyr vi de perfekte rammer rundt tøffe og viktige diskusjoner. Her er man helt usjenert og kan møtes diskret. Vi henter og bringer dere gjerne på Kristiansand Lufthavn, og har utstyr og fasiliteter for at større og mindre grupper kan møtes til diskusjon og samvær.

Etter møtene kan man rusle i den vakre parken alene, eller i mindre grupper. Kanskje det kan være en fin adspredelse å trekke i fiskeutstyr og få en guidet tur i Tovdalselva som renner gjennom eiendommen? Det er er rike muligheter for å få fisk, selv for den uerfarne i hele sesongen. (Fra juni til september).

Desc
Title

Legendarisk mat, service og omsorg

Gården har dere helt for dere selv, og vi bistår gjerne med aktiviteter og opplevelser. Kjøkkenet er fleksible og profesjonelle, og tilpasser seg endrede behov så langt det er mulig. Personalet har bakgrunn fra Restaurant MÅLTID i Kristiansand. Helt frem til den ble avviklet ble den rangert som en av Nordens beste restauranter. Nå er Boen Gård det eneste stedet man kan oppleve den legendariske maten, servicen og omsorgen.

Vi ønsker dere velkommen til teambuilding, aktivitetsdag, møter, kurs og konferanser.

Desc