MÅLTID, nå med adresse Boen Gård

Legendarisk gastronomi

Fra tid til annen åpnes Boen Gård for spisegjester. Vi gjenskaper da den legendariske gastronomien fra Restaurant MÅLTID i Kristiansand, som nå er avviklet. Kjøkkensjef Nicolai Ellitsgaard Pedersen presenterer da de unike og rene smakene som brakte MÅLTID helt til topps i Norge, og som gjorde at restauranten ble rangert som en av Nordens beste helt frem til dørene stengte.

På Boen Gård har vi en perfekt ramme for kulinarisk nytelse. Fra det velutstyrte restaurantkjøkkenet trylles spennende og unike retter frem. Det er naturen som bestemmer våre menyer, og vi lar oss inspirere av det nordiske kjøkken og henter råvarer fra dedikerte produsenter over hele Sørlandet.

Desc
Title

Temakvelder

Når vi åpner dørene for spisegjester kan det være med et sesongtema: Vi feirer gjerne de nye asparges fra Holum med en egen spisekveld. Når høsten kommer er det tid for jakt og slakt, sopp og høstens grøde, og om vinteren er det fisk og skalldyr som påkaller vår oppmerksomhet. Vi ønsker deg velkommen til våre spisekvelder!

 

Winemakers dinner

Sammen med noen av verdens ledende vinprodusenter inviterer vi til egne kvelder der vinen får spille førstefiolin, og vårt erfarne kjøkkenteam komponerer det perfekte følge til både unge og modnere viner.

Desc
Title