Med en verdensmester på kjøkkenet

En ny æra har startet

MÅLTID AS, med verdensmester i kokkekunst, Charles Tjessem i spissen, styrer kjøkkenet på Boen Gård. Charles sin filosofi er tuftet på det klassiske franske kjøkken. Samtidig er han opptatt av enkelhet, innovasjon og at råvarene smaker det de skal. Bærekraft, miljø og sesongens lokale råvarer er også styrende for Charles. Som han selv sier; du finner ikke jordbær på min meny i desember!

Desc

Herregårdsaften

Fra tid til annen inviterer vi spisegjester til åpne arrangementer på gården. Menyene har som oftest et sesongtema: Vi feirer gjerne de nye asparges fra Holum om våren, når høsten kommer er det tid for jakt og slakt. Vinterstid er det fisk og skalldyr som spiller hovedrollen. Velkommen til Herregårdsaften på Boen Gård!

 

Winemakers Dinner

Sammen med ledende vinprodusenter og vinimportører inviterer vi når anledningen byr seg til arrangementer hvor vinen får spille førstefiolin. Vinen blir akkompagnert
av spesialtilpassede retter fra kjøkkenet.

Desc