Et gjennomført romantisk bryllup

Velkommen til gards!

Vi kan ikke tenke oss noe vi liker bedre enn bryllup på Boen Gård. Man skulle tro at gården var bygget spesielt med tanke for akkurat bryllup, og vi elsker den atmosfæren vi kan gi til brudepar og gjester. Et bryllup kan rett og slett ikke bli mer romantisk enn hos oss.

Kritthvite duker og servietter, klassisk servise, blomsteroppsatser og klirrende krystall. Når champagnen åpnes og de glade gjester ønsker dere velkommen er det kanskje vi som arbeider på Boen som gleder oss mest. Denne dagen vil vi gjøre til noe spesielt for akkurat dere.

Desc
Title

Bryllupsbilder i særklasse

Ingen steder blir bryllupsbildene vakrere enn på Boen, enten de blir tatt i linde-aleen, nede ved elva eller fossen, ved det gamle lysthuset fra 1680 eller andre steder. Det unike lyset som spiller mellom grenene på de gamle, store trærne gir vakre farger og levende bilder.

Som brudepar vil vi at dere skal føle at dere inviterer familie og gjester til deres eget private arrangement, og her blir dere ikke forstyrret av noen. Denne dagen er viktig for dere, og vi vil adlyde deres minste ønsker.

Desc
Title