Overnatting for gjester

Våkne opp i ro og fred

Som en service til laksefiskere og de som er gjester på Boen Gård ved arrangementer, tilbyr vi to særegne leiligheter med to soverom i hver. Leilighetene har kjøkken og kokemuligheter, og det er lagt vekt på å gjenskape en stil og atmosfære som harmonerer med den gang dette var tjenernes fløyer. De gamle møblene er restaurert og satt i stand for å gi en autentisk opplevelse. På leilighetenes vegger henger historiske bilder fra den gang familien Hegermann bodde på gården.

På Boen Gård sover man godt, og man våkner til det bruset fra Tovdalselva. Gjennom de gamle vinduene kan man se lysthuset fra 1680, eller rett ned i lakseelven. Frokost og middag kan man selv stelle i stand – eller man kan forhåndsbestille gourmetmåltider fra hovedkjøkkenet.

Desc
Title

Reis hjem med batteriene ladet!

Etter en natt eller to som overnattingsgjest på Boen, er det nesten rart å vende tilbake til hverdagslivet. Her senkes pulsen og i stedet for å se på fjernsyn eller surfe på mobiltelefon får man lyst til å rusle en tur ut i parken for å lese en bok under et av de vakre gamle trærne.

Ved større selskaper bistår vi gjerne med overnatting i området. Vi samarbeider med flere hoteller og overnattingssteder, og arrangerer selvfølgelig transport til disse.

Desc