Kortreist og sesongbasert

Smaken av Boen Gård

Boen Gårds kjøkken er kortreist og sesongbasert. Grønnsaker, epler, bær, urter og honning høstes i egen hage. Av eplene produserer vi vår egen elplemost og musserende eplecider. Fra elva henter vi villlaks, fra markene henter vi lam. Ytterlige leveranser får vi fra små dedikerte leverandører i nabolaget vårt.

Kjøkkensjef Tomasz Rochon lar seg inspirere og begeistre av våre flotte råvarer. I tett samarbeid med hovmester og sommelier Dagfinn Galdal skapes det matretter og menyer som til fulle smaker av råvarenes opprinnelse og egenart.

Vinene som ledsager et måltid på Boen Gård er møysommelig utvalgt. Vår ambisjon er å tilby måltider med perfekt balanse mellom mat og vin.

Desc

Herregårdsaften

Fra tid til annen inviterer vi spisegjester til åpne arrangementer på gården. Menyene har som oftest et sesongtema: Vi feirer gjerne de nye asparges fra Holum om våren, når høsten kommer er det tid for jakt og slakt. Vinterstid er det fisk og skalldyr som spiller hovedrollen. Velkommen til Herregårdsaften på Boen Gård!

 

Winemakers Dinner

Sammen med ledende vinprodusenter og vinimportører inviterer vi når anledningen byr seg til arrangementer hvor vinen får spille førstefiolin. Vinen blir akkompagnert
av spesialtilpassede retter fra kjøkkenet.

Desc
Title