Hos oss er det ingen hverdager

Dere skal nyte – vi skal yte

Et selskap eller en middag på Boen Gård er et minne man tar med seg videre. Med nystrøkne hvite duker og stoffservietter, klirrende krystallglass, smårutete vinduer ut mot lysthuset i parken og duften av kulinarisk perfeksjon fra kjøkkenet gir en stemning som setter en perfekt ramme rundt både store og små anledninger.
Maten på Boen Gård står på ingen måte tilbake for de unike omgivelsene. Kokkene disponerer moderne fasiliteter for å sette sammen de mest krevende menyer. Boen Gård har vært drevet som en søsterbedrift av den profilerte topprestauranten MÅLTID i Kristiansand. Etter at MÅLTID avviklet restaurantdriften i Kristiansand sentrum er virksomheten flyttet til Boen Gård. Fra tid til annen åpnes også MÅLTID restaurant på Boen Gård for spisegjester.

Desc
Title
Annen fotograf

Perfeksjon i hver minste detalj

Maten trylles frem av råvarer fra lokale produsenter i takt med årstidene. Sopp og urter kommer fra skogene på Sørlandet. Kjøtt og fisk fra utvalgte produsenter bringes daglig i hus og lokale grønnsaker behandles varsomt for å gi våre gjester en matopplevelse helt utenom det vanlige.
Etter middagen flyttes selskapet inn i en av salongene og hovmester er diskret til stede for å sørge for at selv den minste detalj er perfekt. MÅLTID er flere ganger kåret til en av av Nordens fremste restauranter, med stadige spekulasjoner i pressen om stjerne i Michelinguiden.

Desc