Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt en herlig vårmeny basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Velg imellem to alternativer bestående av av 8 eller 5 retter med tilpassede vinmenyer.

Signaturmeny #2, 8 retter

Appetittvekkere
*
Gårdens egne grønnsaker – hummus – reddik – vårløk – salat
*
Kamskjell-tartar – ørretrogn – røkt majones – knutekål
*
Sørlandsmakrell – grillet salat – posjert vaktelegg - ramsløk
*
Kveite-croquette – microgreen-salat – sitrongele - urtemajones
*
Vaktel fra Ryfylke – sopp-duxelle – sesongens kål – vaktelsjy
*
Mørnet Black Angus-ku – tarteletter – pommes puré – foyotsau
*
Fersk Rosalita – quice-kjeks – stikkelsbær – rips
*
Rabarbra & hylleblomst-parfait – mandelkake – krystallisert hvit sjokolade
*
Petit four

Signaturmeny #2, 5 retter

Appetittvekkere
*
Gårdens egne grønnsaker – hummus – reddik – vårløk – salat
*
Sørlandsmakrell – grillet salat – posjert vaktelegg - ramsløk
*
Mørnet Black Angus-ku – tarteletter – pommes puré – foyotsaus
*
Fersk Rosalita – quice-kjeks – stikkelsbær – rips
*
Rabarbra & hylleblomst-parfait – mandelkake – krystallisert hvit sjokolade



8 retter: Kr. 1295,- Vinmeny: Kr. 995,- 5 retter: Kr. 995,- Vinmeny: Kr. 795,-