Signaturmeny

Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt en herlig vintermeny basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Velg imellem to alternativer bestående av av 8 eller 5 retter med tilpassede vinmenyer.
Signaturmeny vinter 2023, 8 retter
Appetittvekkere*
Rødbetetartar – bærgelé – geitostkrem – persillepulver*
Raviolo – kremet Kraftkarsaus – sort kål*
Risotto – syltet sopp – Rødlin*
Kveite – sjøkreps-velouté – selleripure*
And – Pommes Anna – løk – dehydrert bær-demiglace*
Kraftkar – butterdeigs-vaffel – honning*
Pate Choux – bringebæriskrem – Crème Chantilly*
Sjokoladeterte – sjokoladegenache – konjakk-honningrømme*
Petit four
Signaturmeny vinter 2023, 5 retter
Appetittvekkere*
Rødbetetartar – bærgelé – geitostkrem – persillepulver*
Risotto – syltet sopp – Rødlin*
Kveite – sjøkreps-velouté – selleripure*
And – Pommes Anna – løk – dehydrert bær-demiglace*
Sjokoladeterte – sjokoladegenache – konjakk-honningrømme*
Petit four
8 retter: Kr. 1295,- Vinmeny: Kr. 995,-
5 retter: Kr. 995,- Vinmeny: Kr. 795,-