Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt herlige høstmenyer basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Stor Signaturmeny serveres torsdag-lørdag. Liten Signaturmeny serveres tirsdag-lørdag. Begge tilbys med tilpassede vinmenyer.

Stor Signaturmeny, Høst 2023

Appetittvekkere
*
Tartar
*
Villaks – fennikelsalat – agurk
*
Kongekrabbe-tortellini – tomat
*
Kamskjell fra Frøya – sjøgressdashi
*
Konfitert gresskar – brokkoli-velouté
*
Breiflabb – sopp fra Tveit – breiflabb-glaze
*
Oksekjake-croquette – ville urter
*
Rødbete – kirsebær – oxalis
*
Hvilerett
*
Kalvebrissel – løk-lyonnaise
*
Lam fra Boen Gård – brokkoli – knutekål
*
Ostekake-basque – solbær – Kraftkar-iskrem
*
Petit four

Liten Signaturmeny, Høst 2023

Appetittvekkere
*
Tartar
*
Konfitert gresskar – brokkoli-velouté
*
Kamskjell fra Frøya – sjøgressdashi
*
Rødbete – kirsebær – oxalis
*
Hvilerett
*
Lam fra Boen Gård – brokkoli – knutekål
*
Ostekake-basque – solbær – Kraftkar-iskrem
*
Petit four


Signaturmeny: Kr. 1595,- Vinmeny: Kr. 1295,-
Liten Signaturmeny: Kr. 1195,- Vinmeny: Kr. 995,-

*Med forbehold om tilgjengelige råvarer