Signaturmeny

Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt herlige høstmenyer basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Stor Signaturmeny serveres torsdag-lørdag. Liten Signaturmeny serveres tirsdag-lørdag. Begge tilbys med tilpassede vinmenyer.
Stor Signaturmeny, Høst 2023
Appetittvekkere*
Tartar*
Villaks – fennikelsalat – agurk*
Kongekrabbe-tortellini – tomat*
Kamskjell fra Frøya – sjøgressdashi*
Konfitert gresskar – brokkoli-velouté*
Breiflabb – sopp fra Tveit – breiflabb-glaze*
Oksekjake-croquette – ville urter*
Rødbete – kirsebær – oxalis*
Hvilerett*
Kalvebrissel – løk-lyonnaise*
Lam fra Boen Gård – brokkoli – knutekål*
Ostekake-basque – solbær – Kraftkar-iskrem*
Petit four
Liten Signaturmeny, Høst 2023
Appetittvekkere*
Tartar*
Konfitert gresskar – brokkoli-velouté*
Kamskjell fra Frøya – sjøgressdashi*
Rødbete – kirsebær – oxalis*
Hvilerett*
Lam fra Boen Gård – brokkoli – knutekål*
Ostekake-basque – solbær – Kraftkar-iskrem*
Petit four
Signaturmeny: Kr. 1595,- Vinmeny: Kr. 1295,-
Liten Signaturmeny: Kr. 1195,- Vinmeny: Kr. 995,-
*Med forbehold om tilgjengelige råvarer