Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt en herlig høstmeny basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Velg imellem to alternativer bestående av av 8 eller 5 retter med tilpassede vinmenyer.

Signaturmeny #3, 8 retter

Appetittvekkere
*
Kamskjell – soppdashi – selleri-noisette – stangselleri
*
Østerstempura – østerssopp – sitron
*
Kalvebrissel – purre – savoykål
*
And – bacon – karse
*
Villfugl – bjørnebær-kompott – bete – honning
*
Lam og gresskar fra gården – eple-surdeigstuile – eple-mynte demiglace
*
Ostetallerken fra indre bygder
*
Plommer fra hagen – Tonka-pannacotta – Cognac-iskrem
*
Petit four

Signaturmeny #3, 5 retter

Appetittvekkere
*
Kamskjell – soppdashi – selleri-noisette – stangselleri
*
And – bacon – karse
*
Lam og gresskar fra gården – eple-surdeigstuile – eple-mynte demiglace
*
Ostetallerken fra indre bygder
*
Plommer fra hagen – Tonka-pannacotta – Cognac-iskrem
*
Petit four

8 retter: Kr. 1295,- Vinmeny: Kr. 995,- Oppgradert vinmeny: Kr. 1295,-
5 retter: Kr. 995,- Vinmeny: Kr. 795,- Oppgradert vinmeny: Kr. 1095,-