Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt en herlig meny basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Stor Signaturmeny serveres torsdag-lørdag. Liten Signaturmeny serveres tirsdag-lørdag. Begge tilbys med tilpassede vinmenyer.

Stor Signaturmeny, #3 2025

Amouse bouche
*
Tartar av Black Angus
*
Kål & Rødlin
*
Piggvar
*
Kamskjell
*
Saltbakt rødbete
*
Ganerenser
*
Lam fra Boen Gård
*
Bjørnebær & sopp
*
Epleterte
*
Mignardises

Liten Signaturmeny, #3 2025

Amouse bouche
*
Tartar av Black Angus
*
Piggvar
*
Saltbakt rødbete
*
Ganerenser
*
Lam fra Boen Gård
*
Bjørnebær & sopp
*
Mignardises


Tilkjøp: Ostefat med norske og lokale oster: 275,-

Signaturmeny: Kr. 1795,- Vinmeny: Kr. 1795,-
Liten Signaturmeny: Kr. 1395,- Vinmeny: Kr. 995,-

*Med forbehold om tilgjengelige råvarer