Kjøkkensjef Tomasz Rochon har skapt en herlig vintermeny basert på årstidens ferske, kortreiste råvarer. Velg imellem to alternativer bestående av av 8 eller 5 retter med tilpassede vinmenyer.

Signaturmeny vinter 2023, 8 retter

Appetittvekkere
*
Rødbetetartar – bærgelé – geitostkrem – persillepulver
*
Raviolo – kremet Kraftkarsaus – sort kål
*
Risotto – syltet sopp – Rødlin
*
Kveite – sjøkreps-velouté – selleripure
*
And – Pommes Anna – løk – dehydrert bær-demiglace
*
Kraftkar – butterdeigs-vaffel – honning
*
Pate Choux – bringebæriskrem – Crème Chantilly
*
Sjokoladeterte – sjokoladegenache – konjakk-honningrømme
*
Petit four

Signaturmeny vinter 2023, 5 retter

Appetittvekkere
*
Rødbetetartar – bærgelé – geitostkrem – persillepulver
*
Risotto – syltet sopp – Rødlin
*
Kveite – sjøkreps-velouté – selleripure
*
And – Pommes Anna – løk – dehydrert bær-demiglace
*
Sjokoladeterte – sjokoladegenache – konjakk-honningrømme
*
Petit four

8 retter: Kr. 1295,- Vinmeny: Kr. 995,-
5 retter: Kr. 995,- Vinmeny: Kr. 795,-